Nu kan du söka AT i Region Sörmland!

Ansökningsperioden är öppen 18 februari-13 mars 2019. Välkommen med din ansökan!

Så söker du vård

Det ska vara enkelt att hitta rätt i vården. Här har vi samlat information om hur du går till väga oavsett om du söker tandläkare, vårdcentral eller behöver rådgivning.

Sörmländsk hjärtvård i topp!

Sörmländsk hjärtvård i topp!

Mälarsjukhuset i Eskilstuna och Nyköpings lasarett hamnar på delad andraplats i Swedehearts årsrapport. Det visar sammanställningen av kvalitetsregister för 2018 som släpptes 14 februari. Läs mer här!

88% av våra medarbetare...

... rekommenderar oss som arbetsgivare! Läs mer om vårt resultat i medarbetarenkäten för 2018 här.

Sex ska vara schysst!

Kolla om du har klamydia på testadighemma.se! Om du testar dig för klamydia är du rädd om både dig själv och andra. Testet gör du hemma, enkelt och diskret.

Kom och jobba hos oss!

Vi är en av Sörmlands största arbetsgivare - och vi både vill och behöver bli fler! Välkommen med din ansökan redan idag.

Habiliteringsverksamheten i Sörmland

Habilitering riktar sig till personer med funktionsnedsättningar. Det kan röra sig om förmåga att se, höra, röra sig eller relatera till andra människor och omvärld. Läs om vad vi erbjuder här!

Vår samverkanswebb...

... är till för dig som har kontakt med Region Sörmland i din yrkesutövning. Här hittar du bland annat kontaktuppgifter, styrande dokument, kunskapsstöd inom olika områden och arbetsrum för samarbeten

Journalistik, design eller svamp?

Vad vill du lära dig mer om? Våra folkhögskolor har många olika kurser och utbildningar!