Bild från Pixabay med fri användning. Bilden är ett foto på en uppslagen bok med ett par glasögon ovanpå samt en mobiltelefon som ligger bredvid boken.

Att med introspektion och poesi utvärdera läsfrämjande

Välkommen att lyssna när forskaren Maria Frostling pratar om kvalitativ utvärdering av läsfrämjande!

Vi möter vi forskaren Maria Frostling som berättar om introspektion och poesi, två av de spännande kvalitativa metoder som kan användas för att förstå attityder och beteenden. När man undersöker användare är en enkät ofta otillräcklig för att förstå mer komplexa beteenden. För att kunna nå längre i förståelsen vad som motiverar människors handlingar, finns det metoder som man kan använda sig av för att förstå hur motstridiga krav hanteras i vardagen.

När?
Tisdag 8 juni 2021, kl. 13:30-15:00

Var?
Via Zoom. Möteslänk hittar du här.

För vem?
Webbinariet riktar sig främst till dig som arbetar på bibliotek i regionerna Sörmland, Dalarna, Uppsala, Västmanland, Örebro och Östergötland. Även övriga intresserade är välkomna! Det är gratis att delta.

Föreläsningen filmas inte.

Medverkande
Maria Frostling är docent i marknadsföring och prefekt på Stockholm Business School, Stockholms universitet. Vid sidan av arbetet som prefekt forskar Maria om konsumenter och hur man förstår deras beteende.

Prata vidare på Facebook!
Du kan skriva dina frågor direkt i zoom-chatten under webbinariet. Vi bjuder också in till frågor i förväg, efterföljande samtal och diskussion i facebookevenemanget.

Anmälan 
Du behöver inte anmäla dig, men klicka gärna i att du kommer i vårt Facebook-evenemang

Inför hösten 2021 planeras ytterligare två webbinarier.

Hoppas vi ses!

Frågor?
E-post till Stefan Eurenius, telefon 0767-21 82 41


Datum:

Tisdag 8 juni 2021

Plats:

Zoom

Tid:

13:30 - 15:00

Arrangörer:
Biblioteksutveckling Sörmland, Länsbibliotek Dalarna, Biblioteksutveckling Region Uppsala, Kulturutveckling Region Västmanland, Biblioteksutveckling Region Örebro län och Regionbibliotek Östergötland

8 juni
Innehållsansvarig: Ann Catrine Eriksson
5Z83