Pride 2021 - bokcirkla om Queera tider på lunchen

Var med och bokcirkla om boken Queera tider - hbtqi då och nu en stund på lunchen! Bokcirkeln är för dig som möter människor i ditt jobb, men också för dig som vill prata om din läsning.

Vilken utveckling har skett när det kommer till hbtqi-personers rättigheter i Sverige? Hur startade Pridefestivalen? Boken Queera tider - hbtqi då och nu tar upp olika aspekter av att vara homosexuell, bisexuell, transperson, queer eller intersexperson. Boken är skriven av Edward Summanen och illustrerad av Adrian Malmgren.

Vem är bokcirkeln för?

Bokcirkeln är för dig som möter människor i din yrkesroll eller för dig som är intresserad av att dela din läsning av boken med andra. I boken varvas berättande texter med intervjuer och skildringar av personer som på olika sätt gjort avtryck. 

Hur deltar jag?

Du läser boken Queera tider - hbtqi då och nu. Boken kan du låna via ditt bibliotek. Boken finns också som talbok via Legimus för dig som har en läsnedsättning. 

Vi samtalar om och utifrån boken via text i en chatt. För att delta behöver du därför registrera ett konto på plattformen Bokcirklar.se.  För att delta behöver du registrera ett konto och sen gå med i bokcirkeln Bokcirkla om Queera tider på lunchen.

Om arrangemanget

Träffen arrangeras av Biblioteksutveckling Sörmland tillsammans med Katrineholms bibliotek och Sörmlands museum.

Tillfället är en del av Pride Sörmland 2021.

Datum:

Tisdag 31 augusti 2021

Plats:

Digitalt via Bokcirklar.se

Tid:

12:15 - 13:15

Du behöver inte anmäla dig. Du deltar via en textchatt. Du kan vara med hela eller delar av stunden.

https://bokcirklar.se/bokcirklar/bokcirkla-om-queera-tider-pa-lunchen/

31 augusti
QHXE