Poetry Slam i Sörmland

Årets Sörmlandsmästare i Poetry Slam är Anna Enbom från Eskilstuna, som dessutom medverkade i finalen via skärm. Hon får åka på nästa Svenska Mästerskap med lagkamraterna Andreas Larsson, Christer Eriksson och Anna Bergfors (bilden).
Men det kommer fler tävlingar...

De fyra poeter beräknas i nuläget kunna resa till SM i Poetry Slam 2021 i Uppsala. 

SM är en oförglömlig upplevelse, men det är också varje liten tävling. Nästa tillfälle att pröva denna underbara sport är på Flens litteraturfestival 20 November kl 19 på Amazon i Flen. Amälan på plats. Gästpoet är dubbla SM-vinnaren och författaren Niklas Mesaros som bara han är värd en resa till Flen.

Poetry Slam är ett tillfälle att träffa andra som skriver, få feedback, inspireras och sporras till mer skrivande. Det handlar minst av allt om att en gång för alla bestämma vem som är bäst. Juryn väljs ur publiken varje kväll, och kan vara vemsomhelst. Om tävlingen går bra, är det din förtjänst. Går det dåligt, beror det på att juryn var dum. Eller, man kanske skulle skriva om dikten lite, och se vad som händer?

Du tävlar med egna texter på max 3 minuter. Stöld av text leder till diskning och detta kan även ske vid senare upptäckt - men citat är OK. Ingen rekvisita eller musikinstrument. Minneslapp eller mobil är OK. Du behöver fyra separata texter för att säkert ta dig genom en tävling. Samma texter kan läsas vid olika tävlingar och i final.

 

Kontakta MC Irène Karlbom Häll

Uppdaterat: 23 oktober 2020
7W8B