28 januari 2019

Dags för årets upplaga av Folk och kultur!

Den 6-9 februari är det dags för Folk och kultur i Stiga Sports Arena i Eskilstuna. Region Sörmland är på plats med våra kultur- och utbildningsverksamheter. Testa streetdance, se en teater eller varför inte actionpainting i vår monter? Lördag 9 februari är det fri entré.

På Folk och Kultur kan du ta del av föreställningar, debatter och samtal, utställartorg och mycket mer. Onsdag, torsdag och fredag är branschdagar medan lördagen är riktad till allmänheten. Då är det även fri entré.

Tanken med Folk och Kultur är att det ska vara en arena där kulturlivets aktörer från hela landet kan mötas och utbyta erfarenheter. Folk och Kultur arrangeras av Länsteatrarna i Sverige, Regional Musik i Sverige och Länsmuseernas Samarbetsråd tillsammans med Eskilstuna kommun och Region Sörmland.

Läs mer på Folk och kulturs webbplats!

6YG5