2 januari 2019

Välkommen till Region Sörmland

Nu har Landstinget Sörmland, Regionförbundet och Kollektivtrafikmyndigheten gått samman och bildat en organisation - Region Sörmland! För de allra flesta kommer förändringen inte att märkas så mycket. Vi fortsätter arbeta inom de viktiga områden som vi ansvarar för; hälso- och sjukvård, regional utveckling, kultur, utbildning och kollektivtrafik.

Vi vill ge sörmlänningar så bra service som möjligt. På våra sjukhus sker stora ombyggnationer för att erbjuda nya moderna lokaler för patienter och medarbetare. Även primärvård, utbildning, kultur, friluftsliv och våra övriga verksamheter utvecklas ständigt. Inom regional utveckling arbetar vi för att stärka näringslivet och därmed tillväxt. För att underlätta resande både inom länet och utanför länet förbättras kollektivtrafiken.

På vår nya webbplats, regionsormland.se, hittar du information om vårt arbete och du kommer också att få möta våra verksamheter framöver. Tyvärr kan det förekomma vissa driftstörningar på webbplatsen i samband med lanseringen, vi ber om ursäkt för det. Meddela oss gärna på Skyddad adress om ni stöter på problem!

Regionen Sörmlands medarbetare byter nu dessutom e-postadress, den nya adressen som du når oss på är Skyddad adress. Under en övergångsperiod kommer e-post som skickas till den gamla adressen att automatiskt dirigeras till den nya mejladressen.

Välkommen till Region Sörmland!

JTED