26 september 2019

Vi stänger entré 2 på Mälarsjukhuset

Den 1 oktober stängs entré 2 ("gamla entrén") på Mälarsjukhuset. Byggnaden som entré 2 ligger i ska rivas för att göra plats för den nya vårdbyggnaden som ska uppföras på Mälarsjukhuset.

— De hus vi river är några av de äldsta på Mälarsjukhuset. För att fortsatt kunna erbjuda regionens invånare en god och säker vård behöver bland annat sjukhuset moderniseras för att stödja framtida arbetssätt. Vi ser fram emot den nya vårdbyggnaden där flera akuta verksamheter inryms tex. akutmottagning, operationsavdelning, intensivvård och förlossning, säger Marianne Eriksson, chef för samordnad lokalutveckling på Region Sörmland.

Vi hänvisar våra besökare till våra övriga entréer. Kom i god tid och ta med dig din kallelse inför ditt besök. Där står det vilken entré och målpunkt som är närmast den verksamhet du ska till.

Karta över Mälarsjukhuset där du ser parkeringar, entréer, målpunkter och verksamheter hittar du här.

Förutom rivningsarbetet pågår markarbete fram till 2021 när den nya vårdbyggnaden börjar byggas. Byggnaden kommer bland annat att innehålla akutmottagning, operationsavdelning och neonatalavdelning.

Läs mer om våra byggnadsarbeten här.

8JTS