14 juni 2021

Klart med vaccinatör mot covid-19 i Flen

Region Sörmland har nu klart med ny vaccinatör mot covid-19 i Flen. Tider kan börja bokas i dag 14/6 och första planerade vaccinering sker på lördag, 19/6.

- Det känns bra att vi har en ny vaccinatör på plats i Flen för vaccination mot covid-19. Företaget som upphandlats kommer sköta återstående vaccinering i fas 4 på regionens uppdrag i lokaler som är välkända för Flensborna, säger Magnus Johansson, chef för division medicin och ansvarig för vaccinationsprogrammet i Region Sörmland.

Företaget som kommer att vaccinera i Flen heter Landsbygdsvaccinatören från Nyköping, som vanligtvis bland annat arbetar med tbe-vaccinering.
Tid för vaccination mot covid-19 bokas via företagets bokningssystem.
Information finns också på 1177.se

Första planerade vaccination är på lördag, 19/6
Lokalen är Amazon i centrala Flen.
Personer som har en tid inbokad den 17 juni ska gå till Vaccinas tidigare lokaler på Götgatan 6.

UW1M