29 december 2020

Var med och vaccinera mot covid-19!

Vaccinationerna mot covid-19 pågår på särskilda boenden och i takt med att fler leveranser med vaccin når regionen ökar behovet av sjuksköterskor och medicinska sekreterare som kan hjälpa till med både vaccinering och dokumentation.

- Den nationella målsättningen är att erbjuda befolkningen vaccinering mot covid-19 under första halvåret 2021. Vi har ett viktigt uppdrag att utföra och behöver hjälp från fler än våra egna anställda för att klara målsättningen, säger Monika Samuelsson, hälso- och sjukvårdsdirektör.

Uppdraget kommer utföras på flera orter i regionen. När du skickar in din ansökan får du ange var du kan arbeta.

Du är välkommen med din ansökan både om du redan arbetar inom Region Sörmland eller om du inte gör det.

Läs mer och ansök här:

H1B6