Bild på nyhetsbrevet

Nyhetsbrev om regional utveckling

Prenumerera på vårt nyhetsbrev "Tillsammans utvecklar vi Sörmland". Brevet kommer från det nya verksamhetsområdet Hållbar regional utveckling och tar upp olika teman och aktuella händelser inom regional utveckling i Sörmland med omnejd. Nyhetsbrevet ges ut en gång per månad, elva gånger per år.

Välkommen att prenumerera på nyhetsbrevet!

Du startar din prenumeration genom att fylla i din e-postadress nedan och klicka på prenumerera.

E-postadress

När du klickar på knappen prenumerera samtycker du till att vi får behandla dina personuppgifter. Personuppgifterna kommer inte att lämnas vidare. Du har rätt att få ta del av de personuppgifter vi har om dig och du har också rätt att få uppgifterna raderade. Skicka ett meddelande till Skyddad adress och ange rubriken på sidan så ser vi till att dina personuppgifter raderas.

Om personuppgifter i Region Sörmland

Uppdaterat: 30 september 2019