Skapande skola – utbudsdag i Sörmland

Välkommen att anmäla dig till en dag där Skapande skolasamordnare och kulturskapare inom olika konst- och kulturområden möts! Vi bjuder på fika och mingellunch.

Är du kulturskapare och intresserad av Skapande skolauppdrag?
Speed-dejta med de personer som kan ge dig uppdrag i skolan. Ställ dina frågor till våra Gurus - kulturskapare med erfarenhet av att arbeta med kultur i skolan. Du som vill har möjlighet att presentera dig på scenen med en tre minuter lång presentation av dig och det du kan erbjuda skolan. Antalet scenplatser är begränsat. Först till kvarn inom respektive konst-/kulturområde gäller. Vill du inte medverka på scenen är du ändå varmt välkommen att delta under dagen för att knyta kontakter på utställartorget. Medverkan på utställartorget behöver inte föranmälas.

Vill du medverka i kontaktboken vi skapar för deltagare att ta hem "Mina kulturvänner i Sörmland"? Skicka en bild till: Skyddad adress och ange mer information när du anmäler dig.

Är du ansvarig för att söka Skapande skolaprojektmedel i din kommun?
Ta chansen att lära känna kulturskapare inom olika konst- och kulturområden från hela länet.

Datum: 19 september 2019

Tid: 9-15

Plats: Historieverkstan på Sörmlands museum i Nyköping

Programmet uppdateras löpande

Sista anmälningsdag 10 september.

Anmälningsformulär

      
Jag deltar som (Obligatoriskt fält)

Vill du medverka i kontaktboken vi skapar för deltagare att ta hem ”Mina kulturvänner i Sörmland”? Vänligen ange följande information:   

Enligt dataskyddsförordningen behöver vi ditt samtycke för att kunna behandla uppgifterna. Personuppgifterna kommer inte lämnas vidare. Du har rätt att få ta del av de personuppgifter vi har om dig. Du har rätt att få uppgifterna raderade. Lämna meddelande till Skyddad adress och ange rubriken på sidan så ser vi till att dina personuppgifter tas bort.


Om personuppgifter i Region Sörmland


Uppdaterat: 5 september 2019
A3CU