Gör Wikipedia bättre!

Vi ses på digital wikiträff och skrivstuga med Projekt hbtqi på Wikipedia! Du behöver inte ha några förkunskaper. Tillsammans förbättrar vi innehållet på Wikipedia.

Vill du göra Wikipedia bättre? Tillsammans hjälps vi åt att förbättra innehåll från ett hbtqi-perspektiv!Du kan bidra på många sätt: ge förslag på artiklar, tipsa om bra källor, skapa artiklar, lägg till bilder i artiklar eller göra källhänvisningar. Du kan också vara med och lyssna och ställa frågor. Välkommen på digital skrivstuga!

Vem kan delta?

Du behöver inga förkunskaper. Du är välkommen att vara med oavsett om du har ingen eller stor vana av att använda eller redigera på Wikipedia.

Skapa gärna ett användarkonto i förväg.

Hur deltar jag?

Du behöver inte anmäla dig, men berätta gärna för oss att du kommer! Du kan vara med delar eller hela stunden. Vi ses digitalt och länken till mötet publiceras senast några dagar innan.

Vi har gemensamma riktlinjer för inkluderande möten och som du som deltar i träffen förväntas följa.

Vad är Projekt hbtqi på Wikipedia?

I Projekt hbtqi på Wikipedia samlas människor som vill förbättra innehållet på Wikipedia när det gäller hbtqi-perspektiv. Initiativet togs våren 2020 av Biblioteksutveckling Sörmland, Sörmlands museum och Wikimedia Sverige. 

Träffen arrangeras av Biblioteksutveckling Sörmland, Sörmlands museum och Wikimedia Sverige.

Datum:

Torsdag 14 oktober 2021

Plats:

Digitalt

Tid:

18:00 - 20:00

Vi ses via Google Meet. Du hittar länken till mötet på Projekt hbtqi på Wikipedia. Du kan också kontakta oss via e-post för att få länken.

14 oktober
SRMB