Hälsa och vård

Kontaktuppgifter och öppettider på vårdcentraler, mottagningar och sjukhus hittar du på 1177.se! Vi erbjuder ett brett utbud av vårdtjänster på våra sjukhus, vårdcentraler, Folktandvården och genom avtal med privata vårdgivare.

1177

På 1177 hittar du kontaktuppgifter till alla vårdcentraler och mottagningar. Du hittar även avdelningar på våra sjukhus, öppettider och e-tjänster! 

Du kan även ringa till 1177. Där kan du få råd eller vägledning om du är osäker på när och var du ska söka vård.

Vid livshotande tillstånd, ring 112.

Hand håller i mobil som visar Vårdkontakt Direkts startsida

Sök vård digitalt i Sörmland

I vår tjänst Vårdkontakt Direkt kan du få råd om vård, en bokad tid samt kontakt med din vårdcentral eller din BVC digital väg.

Bilden visar ett stetoskop som är format som ett hjärta

Vill du klaga på vården?

Dina klagomål och synpunkter är viktiga eftersom de kan bidra till att förändra och förbättra vården, så att andra inte drabbas på samma sätt. Här får du veta hur du gör för att lämna ett klagomål!

Hjälp och råd för dig som är 13-25 år

Har du frågor om sex och relationer? Eller mår du dåligt och skulle vilja prata med någon? På UMO.se finner du svar och stöd.

1177 - Råd om vård

Söker du vård eller kontaktuppgifter? På 1177.se finns uppgifter till alla vårdcentraler och mottagningar samlad. Här hittar du även e-tjänster för att boka och avboka vårdbesök.

Logga folktandvården

Folktandvården

Folktandvården i Sörmland har en särskild webbplats där du kan hitta information och mottagningar.