Jobb och utbildning

Vi är en av Sörmlands största arbetsgivare. Vi erbjuder dessutom olika utbildningar; både folkhögskolor, gymnasium och olika möjligheter till vidareutbildning.

Kolla på våra lediga jobb och sök ett redan idag! Eller läs om våra förmåner och hur du kan forska hos oss. Här hittar du även information om våra olika utbildningar, vare sig du vill läsa en kurs på våra folkhögskolor eller vidareutbilda dig inom ditt vårdyrke. 

Sök sommarjobb hos oss!

Vi söker dig som går ut årskurs 2 på gymnasiet. Vi erbjuder sommarpraktik på våra sjukhus, på Åsa folkhögskola och Sörmlands Museum. Sista ansökningsdag är 7 april!

Sörmländsk hjärtvård i topp!

Sörmländsk hjärtvård i topp!

Mälarsjukhuset i Eskilstuna och Nyköpings lasarett hamnar på delad andraplats i Swedehearts årsrapport. Det visar sammanställningen av kvalitetsregister för 2018 som släpptes 14 februari. Läs mer här!

88% av våra medarbetare...

... rekommenderar oss som arbetsgivare! Läs mer om vårt resultat i medarbetarenkäten för 2018 här.

Välkommen till våra Sjukhusbibliotek

Sjukhusbiblioteken i Sörmland erbjuder anpassad service beroende på om du är anställd hos oss, anställd i en verksamhet med avtal, student inom vårdrelaterade ämnen eller patient och närstående.

Kom och jobba hos oss!

Vi är en av Sörmlands största arbetsgivare - och vi både vill och behöver bli fler! Välkommen med din ansökan redan idag.

Journalistik, design eller svamp?

Vad vill du lära dig mer om? Våra folkhögskolor har många olika kurser och utbildningar!