Specialistläkare

Välkommen till Region Sörmland! Vi är en familjär region där du som läkare får göra mycket inom ditt område. Hos oss får du ett spännande, utvecklande arbete, bra kollegor, goda möjlighet till forskning, kompetensutveckling och bra förmåner.

Hälso- och sjukvården i Region Sörmland är uppdelad i fem divisioner och en gemensam hälso- och sjukvårdsledning. Vi har tre sjukhus, Kullbergska sjukhuset i Katrineholm, Mälarsjukhuset i Eskilstuna, Nyköpings lasarett i Nyköping samt ett rättpsykiatriskt sjukhus, Regionsjukhuset Karsudden i Katrineholm. 

Personalbostäder

Region Sörmland har personalbostäder som kan hyras ut till dig som nyanställd under tiden du letar fast boende. Hyrestiden är minst 1 vecka och max 6 månader. Läs mer om våra personalbostäder här! 

Förmåner

Kontakt

   

Enligt dataskyddsförordningen behöver vi ditt samtycke för att kunna behandla uppgifterna. Personuppgifterna kommer inte lämnas vidare. Du har rätt att få ta del av de personuppgifter vi har om dig. Du har rätt att få uppgifterna raderade. Lämna meddelande till webbsupport@regionsormland.se och ange rubriken på sidan så ser vi till att dina personuppgifter tas bort.


Om personuppgifter i Region Sörmland


Uppdaterat: 12 mars 2024
FMMG