Specialistläkare i primärvården

Vi har 18 regiondrivna vårdcentraler runtom i länet. Våra vårdcentraler kännetecknas av lång erfarenhet, hög kompetens och ett brett vårdutbud. Vi ligger också i framkant inom personcentrerad vård där vi använder innovativa metoder för patienternas medverkan i utvecklingen av nya arbetssätt.

Forskning och olika typer av utvecklingsarbete pågår alltid hos oss. Vi har till exempel två akademiska vårdcentraler där det bedrivs forskning i i samarbete med Uppsala universitet, institutionen för folkhälso- och vårdvetenskap.

I primärvården jobbar vi för ett avgränsat uppdrag för läkare, med ett långsiktigt mål på 1100 listade per läkare.

Bli dubbelspecialist inom primärvården

Du som är anställd läkare i Region Sörmland har möjlighet att göra ytterligare en ST-tjänst i allmänmedicin med bibehållen specialistlön. Det här är en ny unik satsning med fem tjänster per år.

En individuell kartläggning kommer göras där längden och innehållet i ST-utbildningen anpassas efter dina tidigare kunskaper och erfarenhet.

Vill du ha mer information? Fyll i formuläret så hör vi av oss

   

Enligt dataskyddsförordningen behöver vi ditt samtycke för att kunna behandla uppgifterna. Personuppgifterna kommer inte lämnas vidare. Du har rätt att få ta del av de personuppgifter vi har om dig. Du har rätt att få uppgifterna raderade. Lämna meddelande till webbsupport@regionsormland.se och ange rubriken på sidan så ser vi till att dina personuppgifter tas bort.


Om personuppgifter i Region Sörmland


Uppdaterat: 1 december 2023
W84U