Morgonsoffan på Nyköpingshus

Varmt välkommen till det nionde (!) årets upplaga av Morgonsoffan i Nyköping/Oxelösund som den här morgonen bjuder på en rad intressanta gäster.

Först ut är den nye regionale utvecklingsdirektören på Region Sörmland, Kenneth Hagström, som ska berätta om hur han ser på sitt nya jobb och hur regionen tänker fortsätta att arbeta med den hållbara, regionala utvecklingen.

På plats finns också vår alldeles egen nyhetspanel bestående av Olof Jonmyren, Susanne Nyström och Bo Höglander som kommenterar såväl internationella som nationella och regionala frågor som är aktuella.

Den 19 oktober arrangeras Tillväxtdagen på Rosvalla som är en mässa och mötesplats för att stärka regionens kompetens, företagande och attraktionskraft och Tillväxtdagen får vi veta mer om denna morgon.

Slutligen gästas vi av 2enjoy som ger ett par smakprov på sin show "Från Las Vegas till Studie 54" som ges på Nyköpings teater den 12 och 13 november.

Kl. 07.30 är du välkommen, vi bjuder på kaffe och smörgås. Klockan 08.00 börjar Morgonsoffan.

Att besöka Morgonsoffan är kostnadsfritt, men din anmälan är bindande. Vid utebliven närvaro faktureras du en avgift på 200 kr.
Anmäl dig senast onsdagen den 9 oktober på www.nykopingsregionen.se

Datum:

Fredag 11 oktober 2019

Tid:

07:30

11 oktober
NAG1