Nyheter kultur

• 10 maj 08:51

Ministerbesök på Eskilstuna folkhögskola

Tisdag den 10 maj reser integrations- och migrationsminister Anders Ygeman till Eskilstuna. Under dagen besöker statsrådet bland annat programmet Kvalificerade legitimationsyrkens introduktion i vården (KLIV) på Eskilstuna folkhögskola.

• 8 april 12:00

Ansök till Eskilstuna folkhögskola!

Just nu är ansökan öppen till samtliga av höstens kurser på Eskilstuna folkhögskola.

• 6 april 08:01

Eskilstuna folkhögskola inviger nya lokaler

Under hösten 2021 tog Eskilstuna folkhögskola över den lokal som är beläggen precis intill skolbyggnaden i Munktellstaden. Lokalen har under många år huserat olika arkitektfirmor, men ursprungligen fanns där ett ställverk vilket också har gett den nya lokalen dess namn.

• 5 april 15:59

Gå en sommarkurs på Eskilstuna folkhögskola!

• 4 februari 10:47

Folk och kultur 2022

Välkommen till ett kulturpolitiskt digitalt event 9-11 februari!

För femte året i rad är vi en än gång stolta över att vara värdregion för och samarbetspartner med Folk och Kultur. I år blir det åter igen ett digitalt event med tre digitala scener och många högaktuella programpunkter för ett starkare kulturliv.
    Programmen spänner från hållbarhet och kulturpolitik, återväxt och integration till internationella frågeställningar om konstens betydelse och finansiering av ett hållbart kulturliv.

Det är en stor uppslutning av Sveriges politiska företrädare, beslutsfattare och kulturskapare med över 80 nationella instanser, regionala institutioner och lokala aktörer visar att Folk och Kultur etablerats som en angelägen nationell tvärsektoriell plattform för samhälls- och demokratiutveckling.

Länkar:
    Se programmet och alla talare
    Köpa ditt deltagarpass för att delta
    Läs mer om www.folkochkultur.se

Föregående