19 april 2022

Nytt sätt att boka tid för vaccination i Oxelösund

Nu startar vi ett nytt tidsbokningssystem för vaccination mot covid-19 på vaccinationsmottagningen i Oxelösund. Det gäller vaccinationstider från och med i maj. Du ska inte logga in på 1177.se för att boka tid, utan följer en webblänk till det nya bokningssystemet.

Det betyder att det under en övergångsperiod kommer att användas två bokningssystem på vaccinationsmottagningen i Oxelösund.

Anledningen är att Region Sörmland går över till en ny vaccinjournal. Du som bokat tid hos en privat vaccinationsmottagning tidigare kommer att känna igen bokningssystemet.

Från och med den 30 april så använder vi enbart det nya bokningssystemet på vaccinationsmottagningen i Oxelösund och då försvinner möjligheten att boka tid genom att logga in på 1177.se.

Övriga som vaccinerar i Region Sörmland och har ett system där invånarna bokar själva går över till det nya tidbokningssystemet senare.

Som tidigare går det bra att boka tid till vaccination via vår bokningstelefon som du når på telefonnummer 016-10 40 44.

288W