Här kan du parkera på våra sjukhus

Det finns flera möjligheter för parkering på våra sjukhusområden i Sörmland.

Instruktion för hur du betalar i parkeringsautomaten (.pdf) 

Kullbergska sjukhuset

Det finns en stor parkering på framsidan av sjukhuset på Djulögatan. Det finns även ett antal parkeringsplatser på Fredsgatan nära arbetsterapimottagningen och på Djulögatan/Jungfrugatan i närheten av busshållplatsen Kullbergska sjukhuset. Parkering för akuten finns på Floragatan.

Betalning

Parkering betalas i parkeringsautomat med mynt, betalkort eller sms. Det går även att betala via parkeringsappen Apcoa Flow.

Karta med Kullbergska sjukhusets parkeringsplatser 

Mälarsjukhuset

Du kan parkera i parkeringshuset på plan 1 och 2 på Lasarettsvägen. Vid huvudentrén finns parkering för endast rörelsehindrade och korttidsparkering på 15 minuter. I närheten av huvudentrén finns besöksparkering längs Kungsladugårdsgatan. Observera att det är trappa upp för att komma till huvudentrén. Det finns även ett antal parkeringsplatser vid entré 6, entré 10, entré 11 och entré 14. Utanför entré 9 finns två parkeringsplatser för rörelsehindrade.

Betalning

Parkering betalas i parkeringsautomat med mynt, betalkort eller sms. Det går även att betala via parkeringsappen Apcoa Flow.

Karta med Mälarsjukhusets parkeringsplatser

Nyköpings lasarett

Det finns en stor parkering vid entré 7, 8 och 9, utanför vårdcentralen Åsidan. Det finns även parkering vid entré 4 och entré 20.

Betalning

Vardagar mellan klockan 8:00-18:00 gäller parkeringsavgift. Parkering betalas i parkeringsautomat med mynt, betalkort eller sms. Det går även att betala via parkeringsappen Apcoa Flow. Observera att parkeringsautomaterna är digitala och ger därför ingen parkeringsbiljett. När du betalar, ha ditt fordons registreringsnummer till hands.

Karta med Nyköpings lasarett parkeringsplatser

Uppdaterat: 11 mars 2024
QJWG