Logotyp för nedladdning

Region Sörmlands logotyp används som avsändare i all kommunikation från regionen. Här hittar du grundversionen av vår logotyp för nedladdning.

Logotypen finns i både stående och liggande version. Grundregeln är att vi i första hand använder den stående versionen av logotypen. Därför finns bara den versionen här för nedladdning.

Eftersom logotypen i många fall är det första som besökare i våra verksamheter möter är det viktigt att vi i regionen använder den på rätt sätt i alla lägen. Logotypen är unik och får aldrig omformas eller på något sätt förändras.

Regionens grafiska profil innehåller regler för hur vår logotyp får användas och hur annonser, trycksaker och utställningsmaterial med mera ska utformas.

Hör gärna av dig till kommunikationsstaben om du har funderingar på hur du kan och får använda loggan.

Så här laddar du ner logotypen:

Klicka på filen du vill ha nedan och välj "spara mål som...", eller högerklicka och välj "spara mål som..." och spara din fil. Välj filformat beroende på ditt användningsområde.

  • EPS - är för dig som jobbar med designverktyg.
  • JPG - är för dig som jobbar med Officeprogram.

Ibland kan du behöva lägga till en punkt och filändelsen, .eps eller .jpg, sist i filnamnen när du sparar ner filen för att få rätt format. Du behöver i så fall också byta filformat till "alla filer".

Den grafiska profilen

Region Sörmlands grafiska profil består förstås av mer än logotypen. Den grafiska profilen anger riktlinjer och regler för bland annat logotyp, våra färger, typografi, grafiska element, bildval, dokumentmallar, annonser och trycksaker. Ta del av hela den grafiska profilen som pdf nedan, för att få reda på mer om vad som gäller.

Ladda ner filer

Här kan du ladda ner Region Sörmlands logotyp som eps eller jpg, samt läsa eller spara ner vår grafiska profil som pdf.

Uppdaterat: 13 maj 2024
1SQZ